Velkommen til hyggelig juleshopping i Skagen

julehandel2015Skagen har englelyd hele december måned, hvor byen er fint pyntet med engle, gran og smukke lys. Julestemningen mærkes alle steder i byen, så du kan roligt glæde dig til en hyggelig shoppingtur med hele familien.

Hele december måned er der masser af spændende juleaktiviteter i Skagen: Den Levende Julekalender med spændende kalenderlåger hver dag, Valhalla med islænderheste den 6. december, Julemand og nissebørn samt meget mere.

I Skagen kan du shoppe i ro og mag uden stress i byens mange spændende butikker og i vores specialbutikker med varer af høj kvalitet og god service. Her finder du alle førende mærkevarer, gallerier, kunsthåndværkere og unika kunst. Uanset hvad hjertet begærer, så har vi den rette julegave. Velkommen til juleshopping i Skagen – vi glæder os til at se dig.

Se butikkernes åbningstider her

 

Skagen Gavekortet

Skagen gavekortet  Skagen gavekortet
Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge. Gavekortet udstedes på et valgfrit beløb over 100 kr og kan benyttes hos en række af byens butikker, restauranter, hoteller og museer.