Open by night

Skt hans

 

Torsdag i uge 29 og 30 er der Open by night. Butikkerne i Skagen holder åbent til kl.  22. Der er mange spændende aktiviteter for børn og voksne.

Velkommen til hyggelig juleshopping i Skagen

julehandel2015Skagen har englelyd hele december måned, hvor byen er fint pyntet med engle, gran og smukke lys. Julestemningen mærkes alle steder i byen, så du kan roligt glæde dig til en hyggelig shoppingtur med hele familien.

Hele december måned er der masser af spændende juleaktiviteter i Skagen: Den Levende Julekalender med spændende kalenderlåger hver dag, Valhalla med islænderheste den 6. december, Julemand og nissebørn samt meget mere.

I Skagen kan du shoppe i ro og mag uden stress i byens mange spændende butikker og i vores specialbutikker med varer af høj kvalitet og god service. Her finder du alle førende mærkevarer, gallerier, kunsthåndværkere og unika kunst. Uanset hvad hjertet begærer, så har vi den rette julegave. Velkommen til juleshopping i Skagen – vi glæder os til at se dig.

Se butikkernes åbningstider her

 

Open By Horror Night i Skagen

Klik  på billedet, og læs mere om arrangementet ..output_cache_1444384935854.172.22.35.39_.ix044375.1973809

Påsken i Skagen – 2015

wafandeWAFANDE LIVE-KONCERT OG STORT LOTTERI PÅ TORVET VED KULTURHUS KAPPELBORG

Skagen Handelsstandsforening står igen i år bag et stort påskearrangement Påskelørdag 4. april.

Live musik…
I år bliver det WAFANDE der er trækplaster, når han optræder live på Torvet ved Kulturhus Kappelborg kl. 11.00! Udover WAFANDE vil der være lokale musikere på scenen, så der vil være live musik hele dagen.

Kæmpe lotteri…

Umiddelbart efter WAFANDE koncerten går Jacob Risgaard (Coolshop.dk) på scenen og udtrækker vindere i vores store lotteri!
Masser af butikker i Skagen har sat flotte præmier til rådighed – så husk at købe dine lodder i de medvirkende butikker inden Påskelørdag kl. 11..! Spørg i butikkerne om de deltager…

Hvert lod koster kun 10kr. – og overskuddet går ubeskåret til Familier med Kræftramte Børn! (Der er 2000 lodder til salg.)

Udtrækning finder sted umiddelbart efter WAFANDE koncerten – ca. kl. 11.45 – og man skal være til stede for at kunne vinde!

Vi ses til gode oplevelser og hyggelig påskeshopping i Skagen…

Rideruten VALHALLA 2014

Klik på billedet og se årets VALHALLA riderute..Grenen Rudnt 2014

VALHALLA i Skagen

martin_brygmannBESØG SKAGEN SØNDAG 7. DEC.
FRA KL. 12.00 TIL 16.00
Oplev magi fra Vikingetiden, når dette års store nordiske fortælling rulles ud i Skagen!
Majestætiske islandske heste, vikinger, mjød, musik og sang er bare en lille del af den samlede oplevelse når Martin Brygmann kommer til Skagen…

Læs mere om hele arrangementet her

Skagen Gavekortet

Skagen gavekortet  Skagen gavekortet
Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge. Gavekortet udstedes på et valgfrit beløb over 100 kr og kan benyttes hos en række af byens butikker, restauranter, hoteller og museer.