Aktiviteter

Hellere få men gode arrangementer er hovedreglen for Skagen Handelsstandsforenings Aktivitetsudvalg.

Hver år vedtages årets aktiviteter på generalforsamlingen og af tilbagevendende arrangementer kan nævnes fællesudsalg i januar og juli og flagskibet ”Skagen har Englelyd”, som vi forventer os meget af.

Aktiviteterne starter den 1. søndag i advent og kører med arrangementer i hele december måned.

Umiddelbart efter generalforsamlingen udsender foreningen en aktivitetskalender.

Skagen Gavekortet

Skagen gavekortet  Skagen gavekortet
Er det nye elektroniske gavekort og den perfekte gave, der giver modtageren frihed til selv at vælge. Gavekortet udstedes på et valgfrit beløb over 100 kr og kan benyttes hos en række af byens butikker, restauranter, hoteller og museer.